Wij regelen. U rijdt.

  • Vanaf 1 dag . . .
  • . . . tot meerdere maanden!
  • Ook voor SHORTLEASE!
  • Zakelijk én particulier.
  • Persoonlijke aandacht.
  • Meer dan 50 jaar ervaring.
  • Altijd een jonge auto.
  • BOVAG gekwalificeerd.
  • Vanaf slechts € 32,- per dag.  

 

Shortlease

Shortlease laat u optimaal profiteren van de voordelen van een leaseauto, maar dan zonder de financiële risico's. Kiest u voor een shortlease oplossing van Vermeulen Autoverhuur, dan profiteert u van full-operational lease met een flexibele looptijd. De minimale leasetermijn is 2 maanden en u profiteert van een opzegtermijn van slechts één week. Shortlease alleen voor zakelijk gebruik? Zeker niet, ook als particulier bent u bij ons welkom!

 

>> Meer info

Autoverhuur

Huur een auto voor het hele gezin. Bijvoorbeeld voor een dagje Efteling, een weekendje Parijs of uw zomervakantie. Een huurauto is comfortabel, zo goed als nieuw en een uitkomst voor alle passagiers. Bovendien bepaald u zelf waar en wanneer u zich verplaatst in tegenstelling tot bijvoorbeeld het openbaar vervoer. 

 

Een huurauto voor een weekend is er al vanaf 65 euro (inclusief BTW). 

 

>> Reserveer direct

Klein prijsje!

“Compact, maar toch heel ruimtelijk. Met karakter, maar ook heel elegant. Sportief, maar niet ‘macho’. De Kia Picanto is dé ideale combinatie van een urban city car en rijcomfort. U krijgt echt meer dan u verwacht!" U rijdt deze kleine maar dappere stadsauto voor een klein prijsje: slechts € 32,- per dag (inclusief BTW). Daarnaast profiteert u ook nog eens van een zuinig A-label én lage bijtellingkosten als u de Picanto zakelijk bij ons huurt. 

 

>> Actieprijzen

 

 

Deel je auto!

Want autodelen zorgt voor minder autokilometers, minder brandstofverbruik en minder vervuilende stoffen in de lucht. Voor een deelauto kun je gewoon terecht bij Vermeulen Autoverhuur, want de ultieme deelauto is een huurauto! Wist u dat een huurauto gemiddeld 65 gebruikers per jaar heeft, ofwel 65x gedeeld wordt! Huurauto’s zijn bovendien nieuwer dan de gemiddelde eigen auto en rijden zuiniger en schoner.

 

Huren met de zekerheid van BOVAG! Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij BOVAG hoog in het vaandel. BOVAG stelt dan ook strenge eisen; onze huurauto’s bijvoorbeeld zijn zo goed als nieuw. www.bovag.nl 

De bij BOVAG aangesloten verhuurbedrijven maken gebruik van 'Elena', waarmee ze elkaar informeren over klanten die zich eerder niet aan een huurcontract hebben gehouden. De opname van de gegevens staat vermeld in artikel 19 van de algemene huurvoorwaarden. De registratie in het centrale systeem wordt automatisch per brief gemeld aan de betreffende personen of bedrijven. Het registeren van personen/bedrijven wordt uitgevoerd conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (M1005109). Klik hier voor meer info