Shortlease, het nieuwe leasen!

 

"Shortlease biedt u de flexibiliteit van huren en het gemak van leasen. Voor een gunstig tarief rijdt u een representatieve, vrijwel nieuwe auto die per dag opzegbaar is! De minimale looptijd voor Vermeulen Shortlease bedraagt slechts 2 maanden."

 

 

 

Flexibel!

 

ZZP’ers, detacheringsbedrijven en andere slimme ondernemers die niet gebonden willen zijn aan langlopende leasecontracten kiezen steeds vaker voor shortlease. Shortlease laat u optimaal profiteren van de voordelen van een leaseauto, maar dan zonder de financiële risico's. Kiest u voor shortlease, dan profiteert u van full-operational lease met een flexibele looptijd. De minimale leasetermijn is 2 maanden en u profiteert van een opzegtermijn van slechts één week.

Voordelig!

 

Ook bij shortlease wordt zowel de financiering van de auto als het onderhoud, beheer en de verzekering voor u geregeld. Uw autokosten zijn duidelijk te calculeren. Voor een zeer gunstige tarief rijdt u (off-balance) een vrijwel nieuwe auto, zonder dat er beslag gelegd wordt op de liquiditeit van uw onderneming. De auto staat simpelweg niet op uw balans en de maandelijkse leasetermijnen zijn (net als uw brandstofkosten) kosten op uw winst- en verliesrekening.

Ideaal voor:

  • Startende ondernemers
  • Medewerkers met een proeftijd
  • Tijdelijk personeel
  • Bedrijven die flexibele arbeidscontracten afsluiten
  • Bedrijven die aanvulling op hun vaste wagenpark zoeken
  • Bedrijven die een voorloopauto nodig hebben

. . . ook voor particulier!

 

Privatelease, ook wel Privé lease genoemd bestaat al een aantal jaar. Je rijdt in een nieuwe auto, inclusief onderhoud en verzekeringen, tegen een vast bedrag per maand, maar Privatelease kent een lange looptijd, soms tot wel 60 maanden. Wij hebben de oplossing: Private(short)lease, ofwel shortlease voor particulieren. Met Private(short)lease ga je een contract aan van slechts 2 maanden, die je daarna vervolgens elk moment kosteloos kunt opzeggen met een opzegtermijn van slechts één week.

Scherpe deals:

Kia Picanto | v.a. € 327,-

“Compact, maar toch heel ruimtelijk. Met karakter, maar ook heel elegant. Sportief, maar niet ‘macho’. De Kia Picanto is dé ideale combinatie van een urban city car en rijcomfort. Je krijgt echt meer dan je verwacht!" Shortlease de Kia Picanto vanaf € 327,- per maand excl. BTW.

 

(€  10,90 per dag)

Kia Rio | v.a. € 471,-

Ontdek de Kia Rio. Stijlvol, sportief en completer dan je verwacht. En met een hoeveelheid comfort waar je van op kijkt. Kijk eens naar zijn opvallende tiger nose grille, zijn strakke interieur en allerlei ander moois. Shortlease de Kia Rio vanaf € 471,- per maand excl. BTW.

 

(€ 15,70 per dag)

Kia Cee'd SW | v.a. € 641,-

De cee’d Sportswagon is met zijn sterke schouderlijn en gespierde motorkap een geweldige verschijning. Binnenin wordt je verrast door een overvloed aan ruimte voor passagiers en hun bagage. Shortlaese de Kia Cee'd Sportswagon vanaf € 641,- per maand excl. BTW.

 

(€ 21,40 per dag)

Direct shortleasen?

Neem contact met ons op en u kunt vandaag nog de weg op in de shortleaseauto van uw keuze.

 

Bel: (0113) 56 18 12

Mail: info@vermeulenautoverhuur.nl

 

Of kom langs:

 

Vermeulen Autoverhuur & Shortlease

Pearyweg 6 (Autoboulevard de Poel II)

4462 GT GOES