Zakelijk en particulier de meest flexibele oplossing!

Bij Vermeulen Autoverhuur kun je al vanaf 1 dag een personenauto huren. Maar ook als je voor een weekend, een lang weekend, een week, of voor meerdere maanden een auto nodig hebt zorgen wij voor de juiste auto op het juiste moment. Ga je bijvoorbeeld een weekend naar een pretpark met het hele gezin, dan is een stationwagon of zelfs een MPV ideaal. Zakelijk representatief voor de dag komen? Geen probleem, wij hebben de oplossing! Maar ook een compacte en zuinige stadsauto kunnen we altijd en supersnel voor je verzorgen. Wij beschikken over een groot en gevarieerd wagenpark zodat je altijd een voertuig vindt die aansluit bij je huurbehoeften.

 

>> Bekijk direct ons aanbod

 

Een auto huren voor een langere periode? Dat kan ook!

 

Heb je minimaal 60 dagen of langer een auto nodig? Dan is shortlease bij Vermeulen Autoverhuur dé ideale oplossing. Bij shortlease is geen sprake van een vast leasecontract, hierdoor ben je flexibel en kan je de auto inleveren wanneer je wilt, zonder enige boete. 

Profiteer doorlopend van interessante actietarieven.

 

Om het huren van een auto nog leuker te maken hebben we regelmatig aanbiedingen en actietarieven! Hou onze website in de gaten of informeer naar de lopende acties en voorwaarden.

 

 

>> Actietarieven 

Geen probleem zo groot of wij vinden de beste oplossing!

 

Met de inzet van enthousiaste en gedreven medewerkers en het streven naar de juiste oplossing helpen wij u op weg.

 

Persoonlijk advies? Stel uw vraag aan een van onze medewerkers. 

 

>>Contact

AutoVermeulen, uw partner in business.

 

Vermeulen Autoverhuur is onderdeel van AutoVermeulen in Goes. Met onze kennis en meer dan 50 jaar ervaring zijn wij heel goed in staat om u te adviseren omtrent het beheer van uw wagenpark. Als we spreken over zakelijke mobiliteit, spreken WIJ over maatwerk! Of het nu gaat om aankoop, lease (financieel of operationeel), huur, shortlease of het onderhoud van uw totale wagenpark ongeacht het merk . . . AutoVermeulen helpt u met het maken van de juiste keuze voor úw bedrijf! Onze organisatie ontzorgt de uwe!

 

>> www.autovermeulen.nl/zakelijk